Sponsors en leden

Lidmaatschap

Blijft u graag op de hoogte over het reilen en zeilen van onze fanfare?
Wilt u onze fanfare steunen?

Vraag dan je lidmaatschap aan.

Gewone leden betalen € 30 per jaar. Met je lidkaart kan 1 persoon gratis binnen op één van onze eigen georgeniseerde concerten. Ga je mee op verplaatsing, dan krijg je een extraatje.

Bedrijven kunnen ons ook sponsoren. Voor onze eet-activiteiten kunnen zij hun advertentie op onze onderleggers kwijt. Wij hebben ook voor heel wat activiteiten met strooibriefjes die verdeeld worden in alle brievenbussen van Eppegem. Contacteer ons bestuur.

Muziek

KF Hit wil graag een gevarieerd repertoire ten gehore brengen. De aanschaf van deze muziek is een grote kostenpost. Om toch regelmatig nieuwe muziek te kunnen spelen kunt u ons helpen. U koopt een muziekstuk voor de vereniging in overleg met onze muziekcommissie. De prijzen voor een muziekstuk verschillen. Vooraf bespreken we hoeveel een muziekstuk mag kosten. U krijgt hiervoor een vermelding in het programmaboekje van een concert.

Muziekinstrument

Voor nieuwe leden hebben wij instrumenten nodig waarop zij de eerste beginselen kunnen leren. Instrumenten hebben ook een beperkte levensduur en moeten op termijn ook vervangen worden.

Als sponsor koopt u een muziekinstrument naar keuze. De prijzen verschillen per instrument. Uw (bedrijfs)naam wordt tijdens ons eerstvolgende jaarconcert genoemd, wordt vermeld in het programmaboekje en op onze website.

Andere

Andere vormen van sponsoring zijn bespreekbaar. Neem contact op met iemand van het bestuur.

Ons rekeningnummer staat onderaan deze pagina.