Muziekles

Infomoment schooljaar 2022-2023: 25 juni 2022 van 14 tot 16u in GBS De Waterleest – flyer

 

Wekelijks staan onze professionele leraars ter beschikking om je alle knepen van het vak te leren. Als je minstens het 3de leerjaar hebt aangevat kan je bij ons muziekles komen volgen.

Na 1 jaar notenleer kan je beginnen op instrument. Na enkele jaren notenleer en instrumentenles kan je terecht bij het jeugdorkest en daarna bij het groot orkest. Ook als je al muziekkennis hebt, kun je steeds bij ons terecht.

Interesse? Neem vlug contact op met iemand van het bestuur of via onze muzikanten.

Aan onze lessen is een reglement verbonden.  Leerlingen die dit reglement naleven kunnen genieten van een voordelig tarief.

Alle lessen gaan door in school De Waterleest, Waterleestweg 20 in Eppegem.

Ilse Verdickt – Notenleer

Ilse Verdickt, ook gekend als voorzitter van de fanfare, neemt de lessen notenleer voor haar rekening.

 

 

Tim Van den Bogaert – Saxofoon

Tim is een jonge gepassioneerde knaap van 1998. Zijn thuisbasis ligt in Grimbergen en volgt momenteel een opleiding aan de LUCA school of arts in Leuven. Zijn hoofdinstrument is (bariton)sax. Hij is ook leerkracht saxofoon bij de K.F. De Eendracht in Kampenhout en speelt als muzikant mee in de K.F. De Moedige vrienden Borgt-Grimbergen.
Tim is ook lid van COLLECTIVO – Bag Bind, een Leuvense Big Band opgestart door verschillende studenten van LUCA school of arts Leuven.

Kevin Absillis – Koper & Samenspel

Op 7-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in de muziek bij de plaatselijke brassband te Leest. Op 17- jarige leeftijd besluit hij van zijn hobby zijn beroep te maken.

Kevin begon zijn studies tenortrombone aan het Lemmensinstituut te Leuven. Daar wisselt Kevin zijn tenortrombone in voor een bastrombone. In 2009 rondt hij zijn studie af als Master in de muziek optie bastrombone.

Hij speelde reeds in tal van vooraanstaande orkesten en ensembles, waaronder Brussels Philharmonic, Golden Symphonic Orchestra, Vlaamse Opera, Limburgs Symfonie Orkest, Vlaamse Opera, Kamerorkest van Vlaanderen, Il Novecento ( The Night of the Proms), Orkest der Lage Landen, Orkest van de Koninklijke Muntschouwburg, Kamerorkest Continuo uit Rotterdam, …

Bij ons geeft Kevin les aan onze leerlingen op een koper instrument (bugel, cornet, trompet, alto, euphonium, trombone) en begeleidt hij het samenspel.

Pieterjan Ceuppens – Slagwerk

pieterjanGeef hem een paar stokken en potten en hij maakt er muziek mee. Pieterjan maakt van slagwerk een feest. In de fanfare neemt hij vooral het melodische (xylofoon, klokkenspel, …) voor zijn rekening. Van beroep zit hij in de zorgsector en is hij zeer rustig van karakter. Perfect om onze leerlingen slagwerk op te leiden.