Wekelijks staan onze professionele leraars ter beschikking om je alle knepen van het vak te leren. Als je minstens het 3de leerjaar hebt aangevat kan je bij ons muziekles komen volgen.

Na 1 jaar notenleer kan je beginnen op instrument. Na enkele jaren notenleer en instrumentenles kan je terecht bij het jeugdorkest en daarna bij het groot orkest. Ook als je al muziekkennis hebt, kun je steeds bij ons terecht.

Interesse? Neem vlug contact op met iemand van het bestuur of via onze muzikanten.

Aan onze lessen is een reglement verbonden.  Leerlingen die dit reglement naleven kunnen genieten van een voordelig tarief.

Alle lessen gaan door in school De Waterleest, Waterleestweg 20 in Eppegem.

Sarah Vereycken – Notenleer

2012/06/10 Groen Kampenhout Sarah Vereycken ; gemeenteraadsverkiezing; Groen; Kampenhout 20120610 CREDIT: ImageDesk.be / Daniël Geeraerts

Op 10-jarige leeftijd begon Sarah Vereycken met pianolessen aan de academie van Zaventem. Gebeten door de muziekmicrobe ging ze enkele jaren later aankloppen bij de fanfare in Berg waar ze vandaag de dag nog steeds trompet speelt. Maar daar bleef het niet bij. Op 16-jarige leeftijd startte Sarah ook nog met gitaar- en harmonielessen. Haar hogere muziekstudies zette ze daarna verder in het Lemmensinstituut te Leuven waar zij in 2012 afstudeerde als master in de muziek met als optie muziekpedagogie. Zij neemt de notenleerklassen voor haar rekening.

 

Annelies Cornette – Saxofoon

ggyyuy543u165rt4u32u1r321urOp 10- jarige leeftijd begon Annelies Cornette met het bespelen van de saxofoon door Jitse Coopman te Kampenhout. Ook Peter Cverle hielp haar om haar passie te ontdekken. Ze sloot zich later met haar zussen en broer aan bij de fanfare van Kampenhout onder leiding van Kristof Degryse. Later speelden ze ook in de harmonie van Elewijt.

Ze begon haar studies saxofoon in 2015 aan het conservatorium van Gent. Daar krijgt ze nu nog steeds les van Koen Maas, Raf Minten en Rik Vaneyghen. Sinds 2016 speelt ze ook mee op sopraan saxofoon in de stadsfanfare van Izegem.

Bij ons geeft Annelies les aan onze leerlingen saxofoon.

Kevin Absillis – Koper & Samenspel

Op 7-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in de muziek bij de plaatselijke brassband te Leest. Op 17- jarige leeftijd besluit hij van zijn hobby zijn beroep te maken.

Kevin begon zijn studies tenortrombone aan het Lemmensinstituut te Leuven. Daar wisselt Kevin zijn tenortrombone in voor een bastrombone. In 2009 rondt hij zijn studie af als Master in de muziek optie bastrombone.

Hij speelde reeds in tal van vooraanstaande orkesten en ensembles, waaronder Brussels Philharmonic, Golden Symphonic Orchestra, Vlaamse Opera, Limburgs Symfonie Orkest, Vlaamse Opera, Kamerorkest van Vlaanderen, Il Novecento ( The Night of the Proms), Orkest der Lage Landen, Orkest van de Koninklijke Muntschouwburg, Kamerorkest Continuo uit Rotterdam, …

Bij ons geeft Kevin les aan onze leerlingen op een koper instrument (bugel, cornet, trompet, alto, euphonium, trombone) en begeleidt hij het samenspel.

Pieterjan Ceuppens – Slagwerk

pieterjanGeef hem een paar stokken en potten en hij maakt er muziek mee. Pieterjan maakt van slagwerk een feest. In de fanfare neemt hij vooral het melodische (xylofoon, klokkenspel, …) voor zijn rekening. Van beroep zit hij in de zorgsector en is hij zeer rustig van karakter. Perfect om onze leerlingen slagwerk op te leiden.